woensdag 1 juli 2020

Autofans: Land Rover Defender Hard Top wordt lichte vracht-versie voor 90 en 110

AUTOFANS
Land Rover Defender Hard Top wordt lichte vracht-versie voor 90 en 110
Land Rover kondigt de terugkeer van de "Hard Top"-benaming aan voor de bedrijfsversies van zijn nieuwe Defender. De 90 en 110 worden lichte vracht-uitvoeringen van de Defender die laadvermogen en sleepvermogen combineren.
Lees verder

Citroën lost specificaties C4 en Ë-C4 (2020)
Twee weken nadat Citroën zijn nieuwe C4 en elektrische Ë-C4 aan de wereld toonde, geven de Fransen de specificaties vrij. Naast de elektrische Ë-C4, die 350 kilometer ver moet geraken, zijn er uiteraard nog benzine- en dieselmotoren.
Lees verder

Ook Hyundai Santa Fe geeft meer details vrij (2020)
Begin deze maand liet de nieuwe generatie van de Hyundai Santa Fe zich zien. De grootste SUV van het Koreaanse gamma staat op een nieuw platform, waardoor hij makkelijker te elektrificeren is. Over die aandrijflijnen geeft Hyundai nu meer details vrij.
Lees verder

Officieel: Bentley Bentayga onder het mes (2020)
Bentley heeft zijn SUV naar de plastisch chirurg gestuurd. De Bentayga krijgt niet alleen een gezicht dat meer in lijn ligt met de Continental GT en Flying Spur, maar ook een opgefrist interieur. Debuteren doet hij als V8.
Lees verder

Officieel: Volkswagen Tiguan krijgt R-versie en hybride (2020)
Een week nadat Volkswagen het doek haalde van zijn gefacelifte Arteon, is het de beurt aan de Tiguan. Die krijgt niet alleen een opgefrist design, maar ook een plug-inhybride en een heuse R-versie.
Lees verder