dinsdag 7 juli 2020

Autofans: Mazda3 2.5 Turbo rijdt internationaal toneel op met 227 pk

AUTOFANS
Mazda3 2.5 Turbo rijdt internationaal toneel op met 227 pk
Mazda heeft op de internationale markt een nieuwe motor voor de Mazda3 naar voren geschoven. Die 2.5-liter viercilinder turbobenzine brengt 227 pk en 420 Nm koppel naar de eigenzinnige hatchback en sedan. Daardoor een soort van Japanse Golf GTI-light?
Lees verder

Test Aankoop zet druk op vergoeding Belgische VW-klanten voor sjoemeldiesels
Nu Volkswagen in Duitsland verplicht is om klanten met een sjoemeldiesel terug te betalen, zet het Belgische Test Aankoop druk op een lokaal vonnis. Test Aankoop ziet geen verschil tussen een Duitse en een Belgische VW-bestuurder en dringt aan op een snelle vergoeding voor de Belgische consumenten. Een vergoeding die vlot enkel duizenden euro's bedraagt.
Lees verder

Lexus LC Cabrio rijdt Belgiƫ voorbij
De Belgische invoerder van Lexus heeft Autofans laten weten dat de LC Cabrio niet gecommercialiseerd zal worden in ons land. Officieel toch, want officieus kan je toch een exemplaar aanschaffen. Kijk, het maakt de heerlijke cabrio enkel maar begeerlijker.
Lees verder

Officieel: Lexus LS facelift introduceert side vents (2020)
Met de komst van een nieuwe generatie Mercedes S-Klasse om de hoek neemt Lexus het zeker voor het onzekere. Een opgefriste versie van de LS moet het Japanse alternatief voor de gevestigde Duitse waarden beter in de verf zetten. Twijfelachtige luchtsleuven op de flank inclusief!
Lees verder

Autobouwers vragen EU uitstel voor Euro 6-norm
Met de verplichte Euro 6-emissienorm om de hoek, wordt het steeds duidelijker dat het gros van de automerken niet klaar zal zijn om zich te schikken naar de regelgeving vanaf 1 januari 2021. Autobouwers vragen nu uitstel van 6 maanden om zaken op orde te krijgen.
Lees verder