donderdag 9 juli 2020

Autofans: Nieuwe Mercedes S-Klasse drijft digitalisering door in interieur

AUTOFANS
Nieuwe Mercedes S-Klasse drijft digitalisering door in interieur
Mercedes heeft een tipje van de sluier gelicht over zijn nieuwe S-Klasse. Eerder zagen we al dat die een veel digitaler interieur krijgt dan het uitgaande model. Vandaag leren we al wat meer over wat de nieuwe S-Klasse digitaal allemaal moet kunnen.
Lees verder

Rolls-Royce Wraith Kryptos Collection speelt een beetje De Mol
Rolls-Royce' Bespoke-afdeling heeft weer een nieuw uithangbord klaar. De Wraith Kryptos Collection gebruikt inspiratie uit cryptografie om een code op zijn koetswerk te verbergen.
Lees verder

Mercedes-AMG GT Black Series schrikt sociale media
Het summum der AMG's? Dat is de Black Series uiteraard. Ook de huidige GT wordt in de winter van zijn carrière klaargestoomd door de meest duistere krachten binnen de AMG-divisie. Hoe dat er uit moet zien? Dankzij sociale media heeft de Mercedes-AMG GT Black Series zijn sinistere looks niet onder doek kunnen houden. Dit wordt een epische machine.
Lees verder

Video: Op staycation met de Mitsubishi L200!
Het ziet er naar uit dat het deze zomer de pientere keuze is om de vakantie in eigen land door te brengen. Hoe maak je dat echter nog wat avontuurlijk? Door bijvoorbeeld op pad te gaan met een Mitsubishi L200 pick-up mét daktent! Redacteur Wim ging er alvast mee op ontdekking in de Kempen. Tenslotte wat de wildernis van Antwerpen.
Lees verder

Officieel: Lamborghini Sian Roadster is tot 19 stuks beperkte hypercar
Met de Sian FKP 37 heeft Lamborghini haar eerste stapjes gezet in de wereld van elektrificatie. En omdat het merk gelooft dat klanten ook gerust een hybride-lambo willen zonder dak, mocht de Sian Roadster het levenslicht zien. Een 819 pk sterke cabrio die tot 19 stuks gelimiteerd is. Kijk, dat is wat anders dan een Audi TT.
Lees verder