donderdag 2 juli 2020

Autofans: Over oldtimers en veilingen met Nicolas Geerts – RoadTrip #11

AUTOFANS
Over oldtimers en veilingen met Nicolas Geerts – RoadTrip #11
Je hebt het inderdaad goed opgemerkt: onze podcast RoadTrip was er vorige week niet. We gaan voortaan tweewekelijks op podcastantenne, om zoveel mogelijk met gasten te kunnen werken. Zoals deze week: Nicolas Geerts.
Lees verder

Eerste helft 2020: 30% minder auto's ingeschreven in België
Met de eerst zes maanden van het jaar achter de rug kunnen we een tussenstand opmaken van de lockdown-impact op de autoverkoop in België. In de eerste 6 maanden van 2020 daalde het aantal inschrijvingen met 30%. Al noteerde juni een daling van nog geen 2%. Dan toch een lichtpunt aan de donkere hemel?
Lees verder

MG ZS facelift springt in de spotlight
Hoewel de elektrische ZS EV vorig jaar nog maar op onze markt werd gepresenteerd, is de ZS in essentie al vier jaar oud. Waardoor hij dus recht heeft op een facelift! Die facelift maakt de budget-crossover nog een klap aantrekkelijker.
Lees verder

Volkswagen Golf R-Line blikt vooruit op volbloed R
Nu we de voorbije dagen zowel de Arteon R als Tiguan R op ons bord kregen, leek het logisch dat Volkswagen ook de Golf R vanonder het deksel zou halen. Nou, eerst de amuse-bouche genaamd R-Line verteren!
Lees verder

Rijtest + video: Porsche Taycan Turbo S (2020)
Als je het aan het internet vraagt, gaat de grootste EV-wapenwedloop op dit moment tussen de Tesla Model S en deze Porsche Taycan Turbo S. Maar zit er meer in deze Taycan dan een acceleratiemonster? We zoeken het uit.
Lees verder