vrijdag 10 juli 2020

Autofans: Rij-impressie: Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid (2020)

AUTOFANS
Rij-impressie: Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid (2020)
Het was te verwachten dat er in 2020 een elektro- en hybrideoffensief ging komen. De strengere uitstootnormen dwingen alle constructeurs om aan alternatieve aandrijflijnen te denken. Ook Renault, dat in één ruk zijn Clio, Captur en Mégane van een batterij voorziet. Wat dat geeft in de immer populaire B-segment-SUV, de Captur?
Lees verder

Officieel: Toyota Corolla Cross gaat Yaris Cross achterna
In Thailand heeft Toyota de Corolla Cross voorgesteld. Net als de Yaris Cross wordt dat een crossover op basis van een klassieke hatchback (en break). Maar deze Corolla Cross komt tussen de C-HR en RAV4 te staan, en het is nog niet duidelijk of hij ook naar Europa komt.
Lees verder

BMW plaagt iX3 voor de laatste keer
BMW heeft alweer een nieuwe teaser de wereld in gestuurd voor zijn volledig elektrische X3. Die mag zich volgende week eindelijk in vol ornaat tonen.
Lees verder

Hier is de manuele versnellingsbak zonder koppelingspedaal weer...
In India heeft Hyundai een nieuwe variant van zijn Intelligent Manual Transmission aangekondigd. Concreet gaat het om een manuele versnellingsbak met een koppeling die volledig automatisch bediend wordt, dus zonder pedaal. De technologie debuteert op de Venue, een compacte SUV die bij ons niet wordt verkocht.
Lees verder

Mercedes laat AMG GT Black Series al (deels) op de wereld los
Gisteren lekte de Mercedes-AMG GT Black Series het internet op. Niet volgens planning uiteraard, maar Affalterbach reageerde razendsnel door een teaservideo de wereld in te sturen.
Lees verder