donderdag 2 juli 2020

Autofans: Volvo roept wereldwijd meer dan 2 miljoen auto’s terug

AUTOFANS
Volvo roept wereldwijd meer dan 2 miljoen auto's terug
De Zweedse constructeur Volvo roept wereldwijd meer dan 2 miljoen auto's terug wegens een potentieel probleem met de veiligheidsgordels. In ons land gaat het om zo'n 90.000 auto's.
Lees verder

Officieel: Suzuki Across is RAV4-kopie (2020)
Suzuki presenteert de eerste vrucht van zijn samenwerking met de collega-Japanners van Toyota. De Across is een quasi identieke kopie van de Toyota RAV4, maar introduceert wel voor het eerst een plug-inhybride bij Suzuki.
Lees verder

Audi e-tron S: de eerste elektro-S is een feit!
Audi schuift al sinds de jaren 90 sportieve S-modellen naar voren. Met de komst van de e-tron S toont het merk dat het niet zinnens is elektrische modellen links te laten liggen. Het resultaat? Een e-tron met 500 pk en 973 koppel. Net wat straffer dan een diesel SQ5.
Lees verder

Bentley Antwerp opent eerste Belgische Bentley Boutique
Bij merken als Bentley gaat het natuurlijk over meer dan de auto alleen. Bentley's zijn er om te beleven, en dat begint al bij het aankoopproces. Daarom partneren Bentley Antwerp en het idyllische hotel La Butte aux Bois te Lanaken.
Lees verder

BMW: meer details over aankomende M3 en M4
BMW is volop bezig de laatste hand te leggen aan zijn nieuwe M3 en M4. De ingenieurs uit München geven alvast enkele details vrij: debuteren doen ze al meteen als 'gewone' versie en als Competition.
Lees verder