woensdag 8 juli 2020

Autoweek: Dit lees je in AutoWeek 28

Dit lees je in AutoWeek 28
De gloednieuwe AutoWeek die vanaf vandaag in de winkels ligt, zal bij verschillende lezers in de koffer voor naar hun (binnenlandse) vakantiebestemming belanden. De zomervakantie is in een deel van Nederland begonnen! Dit lees je allemaal aan het zwembad (of nog thuis op de bank) in de nieuwe AutoWeek.
Lees verder

Bovag: laagste nieuwverkoop sinds mensenheugenis
Na een zwaar teleurstellend eerste halfjaar heeft branche-organisatie Bovag besloten de eerdere prognose voor 2020 naar beneden bij te stellen.
Lees verder

Fernando Alonso keert terug in F1 bij Renault
Coureur Fernando Alonso keert volgend jaar terug in de Formule 1. Hij wordt één van de twee coureurs van het F1-team van Renault, het team waarmee hij in 2005 en 2006 wereldkampioen werd.
Lees verder

30 jaar AutoWeek: dit was nummer 28 in 1990
AutoWeek bestaat 30 jaar en daarom blikken we elke week terug op de editie van deze week in 1990. Vanaf vandaag ligt AutoWeek 28 in de winkel met een dubbeltest tussen Lexus RX 450h en de nieuwe Mercedes-Benz GLE 350de en ontmoet onze nieuwe duurtest-Juke zijn voorvader, maar wat stond er precies dertig jaar geleden in AutoWeek 28?
Lees verder

Fors lagere prijzen voor Lotus Elise, Exige en Evora
De in Nederland leverbare varianten van de Lotus Elise, Exige en Evora zijn voortaan fors goedkoper. Dankzij de WLTP-cyclus valt de bpm flink lager uit.
Lees verder