woensdag 8 juli 2020

Autoweek: Suzuki Jimny voorlopig uit leveringsgamma

Suzuki Jimny voorlopig uit leveringsgamma
Het is voorlopig niet langer mogelijk om een Suzuki Jimny te bestellen. De levering in Nederland is tijdelijk bevroren. Bestelde versies komen nog wel.
Lees verder

Autoverkoop China in juni verder hersteld
De verkoop van nieuwe auto's in China is in juni weer wat verder aangetrokken. Vergeleken met vorig jaar was de maand wel iets minder gunstig, maar er is nog altijd een stijgende lijn zichtbaar.
Lees verder

Brandstofafname in april op historisch dieptepunt
De afname van brandstoffen was in de maand april van dit jaar historisch laag. De reden laat zich raden: de 'intelligente lockdown'.
Lees verder

Polestar 2 - Rij-impressie
Het duurde even voor Volvo met een volledig elektrische auto kwam, maar de groep gaat nu helemaal los met eerst de XC40 en nu deze mooie Polestar 2, een auto waar Nederland duidelijk op zit te wachten gezien alle reacties. Wij reden hem!
Lees verder

Dít is de Lamborghini Sián Roadster!
Staat de V10 van de Huracán je niet aan en is een Aventador je te gewoontjes, dan kun je bij Lamborghini aankloppen voor de de uiterst exclusieve Sián FKP 37. Van gelimiteerde extremist is nu ook een versie beschikbaar voor wie liever zijn of haar kruin voelt dansen in de wind. Dít is de Sián Roadster!
Lees verder