zaterdag 11 juli 2020

Autoweek: Terugblik: 'EU akkoord met Chinese overname Volvo'

Terugblik: 'EU akkoord met Chinese overname Volvo'
Na tien jaar is het bij de meeste Volvo-fans waarschijnlijk al wel geland en voelt het al normaal, maar tien geleden was het nog hartstikke hot: Volvo's overname door het Chinese Geely. Exact tien jaar geleden gaf de Europese Unie groen licht.
Lees verder

'Veel te veel subsidie op elektrische auto's'
Een nieuwe aflevering van De Uitlaat.
Lees verder

Lexus RX 450h vs. Mercedes-Benz GLE 350de - Dubbeltest
In 2005 was de RX de allereerste hybride van Lexus. Destijds was zo'n aandrijflijn in dit segment uniek, maar de laatste jaren doet ook de concurrentie vrolijk mee op hybridegebied. Mercedes probeert het nu weer met de nieuwe GLE 350de, een plug-inhybride met een dieselmotor. Is dat een goed alternatief voor Lexus' beproefde, maar aangescherpte recept?
Lees verder

Nissan Juke - Achteruitkijkspiegel
Roy Keijwegt rijdt deze spiegel in de Nissan Juke duurtester, Frank Jacobs lijdt schipbreuk en zit als een verzopen kat bij te komen op zijn 'Land Rover'. Gaan de autoverkopen dit jaar ook schipbreuk lijden? En welke blunder maakte de overheid bij het stimuleren van EV's onder particulieren? Over EV's gesproken: Roy reed deze week in de Polestar 2 en weet daar nu dus alles over.
Lees verder

Back to Basics: Hyundai i10
Een ├ęchte back to basics deze week: de kaalste Hyundai i10. Wat heeft de Hyundai i10 i-Drive allemaal te bieden voor € 12.995?
Lees verder