Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Hyundai geeft specs Santa Fe 2020 vrij

Hyundai geeft specs Santa Fe 2020 vrij
Hyundai geeft de specificaties van de nieuwe Santa Fe vrij. De Santa Fe van de derde generatie is de eerste Hyundai in Europa die leverbaar is met de nieuwe Smartstream hybride- en plug-in hybride-aandrijflijnen. De hybrideversie van de nieuwe Santa Fe die vanaf de introductie leverbaar is, is voorzien van de nieuwe 1.6-liter T-GDi Smartstream-turbobenzinemotor met directe brandstofinspuiting. Die werkt samen met een 44,2 kW elektromotor, die wordt gevoed door een 1,49 kWh lithium-ion-polymeeraccu, voor minder emissies zonder dat dat ten koste gaat van het rijplezier.
Lees verder

Citroen introduceert nieuwe C4 2020
Citroen introduceert de geheel nieuwe C4. De Citroen C4 valt op door een vernieuwend ontwerp in dit segment, met een unieke en stoere identiteit. Het model combineert de elegante en dynamische designelementen van een hatchback met kenmerken van een SUV. De C4 wordt leverbaar met keuze uit nieuwe benzinemotoren met vermogens uiteenlopend van 74 kW (100 pk) tot 114 kW (155 pk) en dieselmotoren met vermogens van 81 kW (110 pk) tot 96 kW (130 pk), terwijl de e-C4 beschikt over 100% elektrische aandrijving met een 100 kW (136 pk) sterke elektromotor en een actieradius van 350 km (WLTP).
Lees verder

Bentley vernieuwt Bentayga
Bentley presenteert de vernieuwde Bentayga. Hij heeft een aangepast uiterlijk en biedt het nieuwste op het gebied van infotainment en connectiviteit. De stoelen zorgen voor een hoger comfortniveau. De Bentayga voor modeljaar 2020 wordt gelanceerd met een 550 pk sterke V8-benzinemotor. Later volgen een plug-in hybride-versie en de Speed-uitvoering met een W12-benzinemotor.
Lees verder

Volkswagen Tiguan krijgt plug-in hybride
Volkswagen introduceert de vernieuwde Tiguan. De SUV wordt leverbaar met plug-in hybridetechnologie en zet de volgende stap op het gebied van digitalisering en connectiviteit. De TDI-modellen worden uitgevoerd met twin dosing-technologie. Naast alle technische noviteiten krijgt de Tiguan ook een nieuw uiterlijk. De Nederlandse marktintroductie van de vernieuwde Volkswagen Tiguan staat gepland voor oktober 2020.
Lees verder

Lexus prijst Lexus LC 500 Convertible
Lexus maakt de prijs van de LC 500 cabriolet bekend. De Lexus LC 500 Convertible is leverbaar vanaf 186.995 euro. De cabrio is alleen leverbaar met een conventionele verbrandingsmotor, niet als hybrid. Vanaf september 2020 staat de auto bij de dealer. De orderboeken voor die auto zijn per direct geopend.
Lees verder

Ford Focus wordt hybride
De Ford Focus krijgt een EcoBoost Hybrid-aandrijflijn. 48-volt mild hybride technologie zorgt ervoor dat de nieuwe Focus 1.0-liter EcoBoost Hybrid een vermogen levert tot 155 pk, met 115 g/km CO2-emissie (WLTP). Dat is een zeventien procent lager verbruik vergeleken met de uitgaande combinatie van een 150 pk 1.5-liter EcoBoost benzinemotor en handbediende zesversnellingsbak. Aanvullend op de nieuwe, geelektrificeerde aandrijflijn biedt de verbeterde Focus ook een nieuw 12,3-inch LCD-instrumentencluster en verbeterde connectiviteit.
Lees verder

Toyota AYGO tijdelijk als x-JBL
De Toyota AYGO is nu ook leverbaar in de speciale uitvoering x-JBL. De x-JBL is herkenbaar aan een sportieve aankleding, een opvallende kleurstelling en een extra complete uitrusting. Oranje accenten sieren het in- en exterieur, terwijl muziekliefhebbers genieten van uitgebreide infotainment met JBL premium audio en vijf luidsprekers. De Toyota AYGO x-JBL is leverbaar voor prijzen vanaf 16.145 euro of vanaf begin juli vanaf 259 euro per maand via Toyota Private Lease.
Lees verder