dinsdag 7 juli 2020

Autozine: SHARE NOW breidt uit met BMW i3

SHARE NOW breidt uit met BMW i3
Autodeeldienst SHARE NOW introduceert 30 nieuwe volledig elektrische BMW i3 modellen in de Amsterdamse vloot. De 30 autos worden toegevoegd aan de huidige vloot bestaande uit 300 elektrische Smart ForTwos. De nieuwe vierzits deelautos staan vanaf vandaag verspreid door Amsterdam en zijn te huren via de SHARE NOW-app.
Lees verder

Renault noteert recordverkoop Zoe
Mede dankzij de opleving van de commerciele activiteiten in de meeste Europese landen liet Renault in mei al een toename van 56% noteren met de verkoop van elektrische voertuigen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Die trend zette zich door, resulterend in een recordaantal orders en registraties van de Renault ZOE in juni 2020.
Lees verder

Mercedes-Benz EQV nu te bestellen
De nieuwe elektrische MPV van Mercedes-Benz, de EQV, is nu te bestellen vanaf 59.990 euro exclusief BTW/subsidies, inclusief vier jaar onderhoud en is leverbaar vanaf dit najaar. Bij de marktintroductie is dit derde elektrische voertuig van Mercedes-Benz Vans in de lange wielbasisversie verkrijgbaar als EQV 300. De accu, met een bruikbaar vermogen van 90 kWh, maakt een actieradius van maximaal 356 kilometer mogelijk. Een snellaadfunctie behoort tot de standaarduitrusting.
Lees verder

DS is partner Paris Fashion Week 2020
DS Automobiles is de officiele partner van de Paris Fashion Week die deze zomer plaatsvindt. Het evenement, met in de hoofdrol de presentatie van de Spring-Summer 21 Mens Fashion-collecties, is voor meer mensen toegankelijk dan voorheen dankzij diverse online uitzendingen. DS Automobiles is van A tot Z betrokken en toont het werk van opkomende designers uit de modewereld, onder meer met een exclusieve fotoshoot, genaamd Un Autre Regard (Een ander perspectief) door fotograaf Paul Franco.
Lees verder

Renault maakt prijzen Megane 2020 bekend
Renault maakt de prijzen bekend van de vernieuwde Megane. Direct vanaf de introductie zijn verschillende varianten beschikbaar die niet alleen particulieren, maar vooral ook zakelijke klanten moeten aanspreken. Het aanbod bestaat uit zes uitrustingsniveaus, waaronder twee onder het nieuwe Business-label. Bovendien is de nieuwe Megane nu ook leverbaar met plug-in hybride-aandrijving.
Lees verder

VW Emden wordt e-mobilitylocatie
Volkswagen gaat consequent door met de omschakeling van zijn fabrieken naar e-mobiliteit. De transformatie van de fabriek in Emden is al begonnen, waar vanaf 2022 de eerste elektrische autos van de productielijn gaan rollen.
Lees verder

Toyota start productie nieuwe Yaris
Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) is gestart met de productie van de volledig nieuwe, vierde generatie Toyota Yaris die deze zomer bij de Nederlandse dealers arriveert. Het is het eerste compacte model van Toyota dat gebaseerd is op het GA-B-platform, afgeleid van het modulaire TGNA-platform.
Lees verder