vrijdag 7 augustus 2020

Autofans: Ford plaagt opnieuw met Puma ST

AUTOFANS
Ford plaagt opnieuw met Puma ST
Ford heeft weer wat plaagmateriaal van de Puma ST de wereld in gestuurd. Op het Twitteraccount van het merk zijn enkele nieuwe beelden te zien van de sportieve crossover, die eind september debuteert.
Lees verder

SCG 004S is driezits-supercar met retrotouch
De Scuderia Cameron Glickenhaus, het automobiele geesteskind van de excentrieke Amerikaan James Glickenhaus, heeft een nieuwe worp klaar voor productie. De SCG 004S is een supercar voor de openbare weg, maar met een extra plaats.
Lees verder

Belg koopt steeds meer tweedehandswagens
Tegen onze Yves moet je er niet over beginnen – want hij krijgt zijn SLK niet ingeschreven – maar het aantal inschrijvingen van tweedehandswagens ligt dit jaar merkelijk hoger dan vorig jaar. Dat bericht de Franstalige zakenkrant L'Echo.
Lees verder

Nederlandse Minispeed geeft nieuwe Mini JCW GP extra pit
De noorderburen van Minispeed hebben een oppepkit klaar voor de nieuwe Mini John Cooper Works GP. De kit drijft het al niet geringe standaardvermogen van deze pocket rocket op van 306 pk naar 350 pk.
Lees verder

Gametest: Wreckfest (2020)
Simracen is heter dan ooit. Want als coureurs door de coronacrisis niet meer het circuit op mogen, dan doen ze dat toch digitaal? Maar wat als je geen moer geeft om honderdsten van seconden en ideale rijlijnen? Wel, dan is er Wreckfest, een ode aan spelers die zich al rammend een weg banen naar de eerste plaats. Een destruction derby? Kijk, net de afleiding die we nu even kunnen gebruiken.
Lees verder