maandag 17 augustus 2020

Autofans: Gelekt: Subaru's toekomstplan voor het grijpen, toont BRZ & WRX STi

AUTOFANS
Gelekt: Subaru's toekomstplan voor het grijpen, toont BRZ & WRX STi
De geruchten over Subaru's van de toekomst waren zelfs al deel van onze recentste podcast, maar nu zijn ze zomaar gelekt.
Lees verder

Ford komt met Daytona 66 edition van Ford GT
De Ford GT dankt zijn bestaansrecht uiteraard aan de GT40 uit de jaren 60. Eigenlijk is de Ford GT dus op zich al een eerbetoon aan de overwinningen van Ford op Ferrari. Om dat nog wat extra in de verf te zetten is de GT er nu in Heritage Edition.
Lees verder

Rijtest: BMW X1 xDrive25e (2020)
De plug-ins in het BMW-gamma zijn niet meer op één hand te tellen. Wij gingen op pad met de X1 xDrive25e, die wel eens een verkoophit kan worden in leasingmilieus.
Lees verder

Aston Martin speelt met 007-versies
Aston Martin en James Bond zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Ter promotie van de nieuwste James Bond-film die later dit jaar gelanceerd wordt. 'No Time To Die' is de 25e in de reeks en dat wordt gevierd.
Lees verder

Hyundai Kona Electric bolt 1.026 km ver op 1 acculading
Hypermilen. Het was aan het begin van dit decennium hip bij constructeurs die hun dieselmotoren wilden promoten. Tegenwoordig nemen de elektrische wagens dat over, door een radius voor te leggen die meer dan het dubbele van de vooropgestelde WLTP-radius haalt.
Lees verder