donderdag 6 augustus 2020

Autofans: Officieel: Kia Stonic onder het mes (2020)

AUTOFANS
Officieel: Kia Stonic onder het mes (2020)
Kia heeft zijn compacte Stonic aan een facelift onderworpen. De crossover uit het B-segment krijgt niet alleen opgewaardeerd infotainment en nieuwe rijhulp, maar ook een milde hybride.
Lees verder

Wereld rondt kaap van 1 miljoen elektrische laadpunten
Wereldwijd zijn er nu al meer dan 1 miljoen publieke laadpunten voor elektrische auto's. Dat becijferde financieel persagentschap Bloomberg. China en Europa trekken de kar, terwijl de Verenigde Staten achterblijven.
Lees verder

Kiezen maar: Mercedes-AMG GT Black Series vs Porsche 911 GT2 RS
Het dilemma van vandaag is puur hypothetisch. Ten eerste omdat je met de prijskaartjes moet mikken op het winnen van EuroMillions. Ten tweede omdat de productie van beide modellen hartstikke uitverkocht is.
Lees verder

Rijtest: Audi A3 Sportback 30 TDI 116 (2020)
Het viertal is weer compleet. Niet alleen de Volkswagen Golf steekt volledig in het nieuw, maar ook de Seat Leon en de Skoda Octavia. En deze Audi A3 natuurlijk, die hetzelfde platform deelt en anno 2020 alleen nog als vijfdeurs-Sportback en vierdeurs-Berline door het leven gaat.
Lees verder

Ik kocht een Mercedes SLK met 300.000 km! | Autofans Retro
Redacteur Yves heeft tegenwoordig de wind in de haren. Letterlijk, want hij kocht recent een Mercedes SLK. Niet zo maar eentje, wel een SLK 230 Kompressor met meer dan 300.000 km op de teller. Als dat maar goed komt...
Lees verder