dinsdag 25 augustus 2020

Autofans: Tem nu zelf Pike's Peak met je Bentley Continental GT

AUTOFANS
Tem nu zelf Pike's Peak met je Bentley Continental GT
Bentley start met de productie van een gelimiteerde oplage van de Bentley Continental GT by Muliner die in 2019 een recordtijd neerzette op Pike's Peak. Daardoor kan je jezelf een toppiloot wanen en de Hillclimb van Houyet uitproberen.
Lees verder

Rijtest: Fiat Panda Hybrid (2020)
Fiat zet dit jaar in op elektrificatie. In het najaar komt de elektrische Fiat 500e eraan maar tot dan zijn er hybride versies van de 500 en deze Panda. Maar wat is het net?
Lees verder

Dan maar zo: Volkswagen Golf GTE HyRACER onthuld
In een normaal 2020 had Volkswagen het doek van de Golf GTE Hyracer getrokken in het bijzijn van vele fans op het W├Ârtherseetreffen, traditioneel een grote bijeenkomst voor Volkswagenfans van allerlei pluimage.
Lees verder

McLaren presenteert lichtgewicht architectuur
McLaren heeft de volgende stap in haar toekomstplan voorgesteld. Met een nieuwe architectuur willen ze ervoor zorgen dat de supercars klaar zijn voor de elektrificatie.
Lees verder

AC Schnitzer geeft BMW M8 Competition wat extra poeier
Wil je meer vermogen dan de standaard 625 pk van de M8 Competition, dan kan je wanneer je hem vanuit Munchen naar huis laat brengen even een stop maken in Aachen, waar tuner AC Schnitzer gehuisvest is. Zij personaliseren je M8 met plezier.
Lees verder