donderdag 27 augustus 2020

Autoweek: 13 procent van verkochte auto's tot augustus was elektrisch

13 procent van verkochte auto's tot augustus was elektrisch
15,9 procent van alle auto's die in juli werden verkocht waren volledig elektrisch of een plug-inhybridemodel. Gemeten tot en met juli komt het aandeel uit op 13 procent, zo laat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland weten.
Lees verder

Dit is de nieuwe naam van Circuit Zandvoort
Circuit Zandvoort ondergaat voor het eerst in haar geschiedenis een duidelijke naamsverandering. Voortaan staat het circuit in de duinen te boek als ..... Met de Grade 1-licentie op zak en de puntjes op de i qua verbouwing is het circuit nu echt helemaal klaar voor een spectaculaire toekomst.
Lees verder

Mercedes-Benz schetst S-klasse
De nieuwe Mercedes-Benz is ondertussen een veelbesproken gast op deze nieuwspagina. In Mercedes zijn campagne misten nog schetsen van de buitenkant, tot nu!
Lees verder

Bentley kleedt Flying Spur sportiever aan
De Bentley Flying Spur is niet direct de Bentley die je associeert met sportief rijden, maar volgens het merk is dat niet terecht. Om de sportieve genen wat meer te benadrukken, is de enorme sedan nu ook aan te kleden met koolstofvezel accenten.
Lees verder

Fordzilla P1: futuristische racer van Ford met GT-genen
Ford wilde eens een keer iets anders doen dan gewoonlijk en sloeg de handen ineen met haar e-sportsteam, Fordzilla. Deze P1 Concept is het resultaat.
Lees verder