donderdag 6 augustus 2020

Autoweek: 30 jaar AutoWeek: dit was nummer 32 in 1990

30 jaar AutoWeek: dit was nummer 32 in 1990
AutoWeek bestaat 30 jaar en daarom blikken we elke week terug op de editie van deze week in 1990. Vanaf vandaag ligt AutoWeek 32 in de winkel met een dubbeltest van de Audi A3 met de Mercedes-Benz A-klasse én een ontmoeting met de nieuwe ID.3. Maar wat stond er precies dertig jaar geleden in AutoWeek 32?
Lees verder

Hybriden opnieuw populairder onder leaserijders
In de eerste helft van dit jaar is het aantal hybride aangedreven leaseauto's weer duidelijk gegroeid ten opzichte van vorig jaar. EV's en plug-in hybriden ook, al is die groei nog wel duidelijk minder.
Lees verder

Yamaha Tricity 300 - Rij-impressie
Het derde wiel aan de wagen heeft niet zo'n positieve reputatie. Onterecht, vinden ze bij Yamaha. Want bij een goede uitwerking kan dat derde wiel ervoor zorgen dat een motorscooter transformeert tot driewielig voertuig dat met een B-rijbewijs bereden mag worden.
Lees verder

Toyota ziet winst verdampen
Ook Toyota ontkomt niet aan slechte cijfers in het afgelopen kwartaal. In de afgelopen drie maanden verdampte de winst van de autogigant bijna helemaal, maar in tegenstelling tot bij veel concurrenten is er nog geen sprake van verlies.
Lees verder

Weblog: Het Audi-meisje met de banaan
Dat bleek toen de reclame-afdeling van Audi een foto van een rode Audi RS4 met een klein meisje op de socials gooide. Het cool-onverschillig tegen de neus leunende kind draagt een zonnebril en eet een banaan. Begeleidende oneliner: "Lets your heart beat faster – in every aspect." Geen speld tussen te krijgen. Dat doen Audi's met de letters RS in hun naam nu eenmaal. Voor zover relativeringsvermogen Audi gegeven is, getuigt een stoer kijkend kind voor de dreigneus van dat rode mannending van ...
Lees verder