zaterdag 8 augustus 2020

Autoweek: Buick haalt ook laatste sedan uit Amerikaanse bestellijsten

Buick haalt ook laatste sedan uit Amerikaanse bestellijsten
Buick is met de productie van de Regal gestopt. "Boeiend", zul je wellicht denken. Maar die Buick Regal heeft verrassend veel overeenkomsten met een auto die bij ons vrolijk rondrijdt. Tegelijkertijd staakt Buick daarmee ook de productie van zijn laatst overgebleven sedan.
Lees verder

Gouden kunst-Corvette te koop
De Hoofddorpse kunstenaar Frans Ouwerkerk kreeg het ooit aan de stok met de gemeente Haarlemmermeer omdat hij een goud beschilderde Chevrolet Corvette tegen de gevel van zijn huis wilde zetten. Nu zoekt hij leegte en moet de bijzondere C4 weg.
Lees verder

Volvo XC40 - Achteruitkijkspiegel
Na maanden van inbellen vanuit het thuiskantoor kruipt Michiel weer eens achter het stuur van een auto om de week door te nemen met Roy. Vanuit een Volvo XC40 gaat het over winterbanden in zomertijd (inclusief pijnlijke anekdote uit de Seat Ibiza-cup) en de briljante auto's van Gordon Murray: de McLaren F1 en diens geestelijk opvolger, de T.50.
Lees verder

Audi A3 Sportback vs. Mercedes-Benz A180 - Dubbeltest
Met de huidige A-klasse heeft Mercedes-Benz een echte winnaar in huis. Sinds de auto in 2018 werd geïntroduceerd, hebben vele concurrenten zich erop stukgebeten, waaronder ook de Audi A3. Met een geheel nieuwe generatie doet het merk uit Ingolstadt echter nogmaals een poging om de hatchback uit Stuttgart van de troon te stoten.
Lees verder

Back to Basics: Polestar 2
We moesten allemaal even geduld hebben, maar Polestar is vorige maand begonnen met de Europese levering van zijn eerste volledig elektrische auto: de Polestar 2. Na de Tesla Model 3 zijn er maar weinig andere auto's gekomen waarbij iedereen z├│ enthousiast werd. Tijd om de elektrische Zweed met Chinees bloed hier ook eens uit te kleden.
Lees verder