dinsdag 11 augustus 2020

Autoweek: Dit lees je in AutoWeek 33

Dit lees je in AutoWeek 33
De hitte heeft ons er gelukkig niet van weten te weerhouden om weer een gloednieuwe AutoWeek uit te brengen. Daarin laten twee vernieuwde Duitsers zich zien en ontmoet een bont gezelschap vanuit alle hoeken van de wereld elkaar bij een triotest. Dit en meer in AutoWeek 33!
Lees verder

Recordbrekende actieradius verwacht voor Lucid Air
Lucid wil met de Air de absolute top op EV-gebied op de markt zetten. De auto wordt in september onthuld, maar nu is al helder dat we qua actieradius in ieder geval het neusje van de zalm mogen verwachten.
Lees verder

Rolls-Royce Corniche (1981) - Blits Bezit
Geen enkele andere auto straalt het gevoel van pure rijkdom uit zoals de Rolls-Royce Corniche dat doet. Van dichtbij, van veraf, vanbuiten en vanbinnen: de Rolls ademt zelfvertrouwen, succes en luxe. Met de Spirit of Ecstasy op de neus laat deze auto de zilveren schaduw van de anonimiteit voor altijd achter zich.
Lees verder

Ook Eura Mobil kan op Mercedes-Benz
Hoewel de Trigano groep als geheel de grootste klant is van Fiat ontkomt ook Eura Mobil er niet aan kampeerauto's op Mercedes aan te bieden.
Lees verder

Prijskaartjes voor Mercedes-AMG GLA
Mercedes-AMG heeft bekendgemaakt wat het wil ontvangen voor de GLA. Die is er in drie smaken en de prijzen lopen behoorlijk uiteen.
Lees verder