zaterdag 15 augustus 2020

Autoweek: Facelift Friday: Citroën CX

Facelift Friday: Citroën CX
Als opvolger van de befaamde DS rustte een zware taak op de brede schouders van de Citroën CX. De Fransman bracht het er gelukkig goed vanaf en werd in zijn loopbaan twee keer vernieuwd. Tijd voor een vergelijk!
Lees verder

RDW: 'In Nederland rijden nog 40.000 sjoemeldiesels'
Volgens de RDW moet na vijf jaar nog zo'n kwart van de Nederlandse sjoemeldiesels van de Volkswagen Groep aangepast worden.
Lees verder

Ford Fiesta ST Line - Suzuki Swift Sport - Dubbeltest
Dankzij een nieuwe aandrijflijn, mild hybrid, blijft de Suzuki Swift Sport een van de goedkoopste semisporters die je nieuw kunt kopen. Hij is goedkoper dan een volbloed Fiesta ST, maar een ST Line heb je wel voor vergelijkbaar geld. Kiezen tussen Sporten en Linen.
Lees verder

Mazda CX-30 - Achteruitkijkspiegel
Frank belt vanuit de Mazda CX-30 met Stéphan, die de hitte thuis is ontvlucht en op de redactie bivakkeert. Samen mijmeren ze over de wederopstanding van de eerste Jaguar E-Type. Stéphan ziet met de BMW M3 Touring zijn midlifecrisis naderbij komen en daarover gesproken: Frank overweegt een Duitse rockband op te richten. Muzikanten zijn er nog niet, maar de naam heeft hij al wel: Die Kalte Kuschelkissen.
Lees verder

Back to Basics: Skoda Octavia (2020)
De gloednieuwe Skoda Octavia staat nu enkele maanden als extra luxe First Edition met de 150 pk sterke 1.5 TSI in de Nederlandse showrooms, maar kreeg daar begin deze maand gezelschap van de instapversies. De hoogste tijd dus om de nieuwe Tsjech voor deze rubriek door de configurator te halen.
Lees verder