woensdag 26 augustus 2020

Autoweek: Jaguar's V8 blijft, ondanks sluiting motorenfabriek

Jaguar's V8 blijft, ondanks sluiting motorenfabriek
De toekomst van de V8 van Jaguar Land Rover werd in de waagschaal gelegd met de aanstaande sluiting van de motorenfabriek in Bridgend. Er is echter goed nieuws.
Lees verder

Weblog: Oudekoeien
"Arme sukkel", denkt u. "Kind aan huis bij de garage". "En maar lappen". Nee. Volgens het Duitse weekblad Der Spiegel mag ik de champagne ontkurken. Dat eert deze week in een fraai artikel de jaren negentig als de gouden tijd voor de auto. "Niet weinigen zeggen, dat rond 1990 bijzonder duurzame auto's werden ontwikkeld, die bij goed onderhoud praktisch eeuwig houden." Als getuige voert het blad de Audi-rijder op die met zijn 25 jaar oude 100 2.6 Quattro dagelijks zonder enig probleem 140 ...
Lees verder

30 jaar AutoWeek: dit was nummer 35 in 1990
AutoWeek bestaat 30 jaar en daarom blikken we elke week terug op de editie van deze week in 1990. Vanaf vandaag ligt AutoWeek 35 in de winkel met een dubbeltest tussen de Peugeot -2008 en Hyundai Kona Electric en sturen we voor het eerst met de plug-in hybride BMW X1, maar wat stond er precies dertig jaar geleden in AutoWeek 35?
Lees verder

Dít is de vernieuwde Porsche Panamera
De Porsche Panamera gaat ertegenaan voor de tweede ronde. Qua uiterlijk is de verandering subtiel, maar onder de vernieuwde koets is meer aan de hand.
Lees verder

Extremist: Porsche 911 GT3 RS speelt buiten
Met dergelijk stormachtig weer als vandaag is het mogelijk niet raadzaam om met dit nieuwe prototype 911 de weg op te gaan, want kijk eens naar die immense achtervleugel! We maken voor het eerst kennis met de Porsche 911 GT3 RS.
Lees verder