vrijdag 7 augustus 2020

Autoweek: Kia stuurt Sonet Indiase weg op

Kia stuurt Sonet Indiase weg op
Kia heeft de gloednieuwe Sonet aan het wereldpubliek getoond. De nieuwe compacte cross-over is vanuit het Indiase New Delhi het toneel opgestuurd. Kia koos deze plek uiteraard niet geheel willekeurig uit.
Lees verder

BMW M4 trekt camouflagejas langzaam uit
Het is ondertussen geen geheim meer dat BMW volle bak bezig is met de ontwikkeling van een hardcore-versie van de nieuwe 4-serie. De M4 is namelijk al meermaals vastgelegd, maar nooit eerder met zo weinig camouflage.
Lees verder

Facelift Friday: Renault Mégane I
Hoewel de eerste Renault Mégane technisch veel gemeen heeft met voorganger 19, betekende het model in veel opzichten een nieuw begin voor Renault. De eerste Renault met de nu erg bekende naam verscheen in 1995 en kreeg in 1999 een forse facelift.
Lees verder

Tesla gaat zelf auto's wrappen in China
Wereldwijd krijgen heel wat Tesla's door middel van een wrap een andere kleur. Tesla pikt daar graag een graantje van mee, en gaat het wrappen in ieder geval in China zelf ook aanbieden.
Lees verder

'Uitspraak Tesla-scherm les voor fabrikanten' -- AutoWeek Podcast
Deze week in De Uitlaat bespreken Marco en Roy de Duitse rechter die het verbiedt een touchscreen aan te raken en bespreken ze de nieuwe T.50 al opvolger van de McLaren F1
Lees verder