donderdag 6 augustus 2020

Autoweek: Land Rover test kans op wagenziekte in autonome auto's

Land Rover test kans op wagenziekte in autonome auto's
Land Rover is druk in de weer met software om een autonoom ritje straks fijner te laten verlopen. Land Rover wil een rit die autonoom verloopt verbeteren.
Lees verder

Nissan Frontier-rijder krijgt nieuwe pick-up na miljoen mijl
Al in januari reed Brian Murphy zijn dagelijkse vervoermiddel over de magische grens van een miljoen mijl heen. Op zichzelf bijzonder zat, maar hij deed het ook nog eens met de Nissan Frontier die hij in 2007 nieuw kocht. Nissan vindt het genoeg reden om Brian te verwennen met een nieuwe Frontier, die opvallend veel gelijkenissen vertoont met het eerdere exemplaar.
Lees verder

Bürstner introduceert Eliseo-camper
Bürstner heeft ook door dat de markt voor buscampers enorm groeit en steeds meer klanten voor de luxe verbouwde bestellers kiest. Om mee te dingen komt het met een nieuwe lijn: de Eliseo.
Lees verder

Mercedes-Benz hangt prijskaartje aan E300e Estate
Mercedes-Benz vult de prijslijst van de E-klasse aan. Na de reguliere diesel en benzine-versies krijgt nu de eerste plug-in hybride een prijskaartje opgespeld.
Lees verder

BMW 2-serie Coupé toont klassiek profiel
BMW-liefhebbers kijken reikhalzend uit naar de 2-serie Coupé, die zonder de voorwielaandrijving van de 2-serie Gran Coupé én de discutabele grille van de grotere 4-serie Coupé door het leven mag. De nieuwe tweedeurs toont nu z'n klassieke profiel.
Lees verder