maandag 24 augustus 2020

Autoweek: 'Porsche begint intern onderzoek naar nieuwe manipulaties'

'Porsche begint intern onderzoek naar nieuwe manipulaties'
De alarmbellen zijn volgens Duitse media bij Porsche weer afgegaan: Porsche is een intern onderzoek gestart vanwege nieuwe softwaremanipulatie.
Lees verder

Jeep teast Wagoneer
In de VS zijn SUV's met drie zitrijen en zes of meer zitplaatsen niet aan te slepen, maar Jeep laat het op dat gebied opvallend genoeg afweten. Daar komt in september verandering in, want dan krijgen we de nieuwe (Grand) Wagoneer te zien!
Lees verder

ADAC: 'Kans op letsel in buscamper is groot'
De populariteit aan compacte campers neemt steeds verder toe, maar niet iedereen is daar even blij mee. Het Duitse ADAC testte de veiligheid van dergelijke buscampers en is niet erg blij met de resultaten.
Lees verder

In het Wild: Chevrolet Tahoe Hybrid
Wie auto's indeelt op basis van milieuvriendelijkheid, begint wellicht met elektrische en hybride exemplaren. Aan de andere kant van het spectrum vinden we dan waarschijnlijk de grote, door een V8 aangedreven SUV's die in Amerika zo populair zijn. Deze Chevrolet Tahoe Hybrid combineert de twee ogenschijnlijk tegenstrijdige werelden. Leuk weetje: een deel van de gebruikte techniek komt terug bij BMW en Mercedes-Benz.
Lees verder

BMW 540i – 2002 – 405.221 km - Klokje Rond
Een BMW 540i is natuurlijk een prachtkar. Maar wat roep je over jezelf af wanneer je voor een klein bedrag een auto van zo'n kaliber koopt die al vier ton achter de kiezen heeft? Joey Visser laat zich graag informeren over de staat van zijn auto.
Lees verder