donderdag 20 augustus 2020

Autoweek: Porsche Taycan Cross Turismo verkent de 'Ring

Porsche Taycan Cross Turismo verkent de 'Ring
Bijna een jaar geleden presenteerde Porsche zijn eerste EV: de Taycan. Van dat elektrische kanon bestaat tot op heden nog maar één carrosserievariant, maar zoals we van Porsche kunnen verwachten volgen er meer. Deze Taycan Cross Turismo is er daar eentje van.
Lees verder

Dít is de nieuwe Subaru Levorg
Subaru heeft in thuisland Japan het doek getrokken van de gloednieuwe tweede generatie van de Levorg. De auto is geheel nieuw en houdt het qua motorisering voorlopig nóg overzichtelijker.
Lees verder

'Pas op voor woekerprijzen langs Italiaanse snelweg'
Wie op vakantie is of gaat naar Italië mag wel uitkijken bij een tankbeurt langs de snelweg. Nederlandse vakantiegangers geven aan daar naar verrast te zijn.
Lees verder

Nissan Skyline - Op de Rollenbank
Een Nissan Skyline zagen we nog nimmer in Op de Rollenbank, terwijl het toch een auto is die zeer geaccepteerd is in de sportwagenwereld. Deze week is het eindelijk eens zo ver, want in de prachtige R34 van Simone de Jong vinden we een gewillig slachtoffer om eens aan een vermogenstest te onderwerpen.
Lees verder

'Chinese NIO komt halverwege 2021 naar Europa'
Chinese merken die het op de Europese automarkt willen proberen: we kennen er ondertussen tientallen, maar slechts een handje vol is het ook daadwerkelijk gelukt. Het Chinese NIO wil het per 2021 gaan proberen.
Lees verder