vrijdag 21 augustus 2020

Autoweek: Tesla's aandeel meer waard dan goud

Tesla's aandeel meer waard dan goud
Een aandeel Tesla was donderdag korte tijd meer dan 2.000 dollar (ongeveer 1.690 euro) waard. Daarmee is het duurder dan een een troy ounce (31,1 gram) goud, waarvan de prijs eerder deze maand de grens van 2.000 dollar doorbrak, maar die donderdag schommelde tussen de 1.930 en 1.950 dollar.
Lees verder

Nóg meer Porsche Panamera
Ja Porsche, zo is het dus niet meer leuk. In plaats van braaf rondjes te rijden voor de lens van onze in camouflagekledij in de bosjes gehurkte spionagefotograaf, stuurt het Duitse merk andermaal zelf een pakket foto's van de test-Panamera's de wereld in. Gelukkig zit er ook één teaser bij.
Lees verder

Jaguar i-Pace EV320 is net even minder krachtig
Jaguar heeft in Duitsland een nieuwe instapversie van de elektrische i-Pace voorgesteld. Het model heet voluit Jaguar i-Pace EV320 SE en kost precies hetzelfde als de krachtiger, reeds bestaande EV400-variant. Dat lijkt raar, maar er is een goede verklaring.
Lees verder

'Peugeots nieuwe PSE vervangt GTI'
Al geruime tijd maakt Peugeot fans nieuwsgierig met zijn nieuw aangekondigde sportieve PSE-submerk. Duitse media hebben bij een persintroductie nieuwe informatie opgevangen waarvan diezelfde fans wellicht een hartverzakking krijgen.
Lees verder

Hyundai verkoopt 100.000ste Kona Electric
Hyundai heeft een nieuwe verkoopmijlpaal met de Kona Electric bereikt: het verkocht namelijk zijn 100.000ste exemplaar!
Lees verder