Doorgaan naar hoofdcontent

BMW Motorrad presenteert modelupdates voor 2021.

BMW Motorrad presenteert modelupdates voor 2021.
BMW Motorrad voert een aantal modelupdates door voor modeljaar 2021. De modellen zijn vanaf augustus 2020 in de nieuwe configuraties bij alle BMW Motorrad dealers te bestellen. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Prijzen nieuwe BMW 4 Serie Coupé.
BMW maakt de prijzen van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé bekend. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is ontwikkeld met één doel: het opnieuw definiëren van de essentie van rijplezier in zijn segment. Het design maakt duidelijk dat het accent ligt op dynamiek. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé staat vanaf 24 oktober 2020 bij de dealer.
Lees verder

BMW Group bevestigt vooruitzichten voor het gehele jaar 2020.
Zipse: "Voorzichtig optimistisch voor tweede helft van het jaar" +++ Winst vóór belastingen na eerste helft 2020 op ca. €500 miljoen +++ Omzet en winst beïnvloed door marktdalingen in Q2 +++ Strikt voorraadbeheer helpt veiligstellen cashflow +++ CO2-doelstellingen nu opgesteld voor volledige levenscyclus van voertuigen tot 2030 +++ Verreikende productstrategie: significante CO2-reducties met meer dan zeven miljoen geëlektrificeerde voertuigen.
Lees verder

Statement Dr Nicolas Peter, Lid van de Raad van Bestuur van BMW AG, Finance, Kwartaalverslag Q2 2020.
Statement Dr Peter, Kwartaalverslag tot en met 30 juni 2020.
Lees verder

Statement Oliver Zipse, Voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG, Kwartaalverslag Q2 2020.
Statement Oliver Zipse, Kwartaalverslag tot en met 30 juni 2020.
Lees verder

BMW Group Kwartaalverslag tot en met 30 juni 2020.
BMW Group Kwartaalverslag tot en met 30 juni 2020.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert de BMW R 18 Dragster.
Veelgeprezen ontwerper Roland Sands onthult zijn interpretatie van een custom bike gebaseerd op de gloednieuwe BMW R 18. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW 545e xDrive Sedan.
BMW presenteert een nieuw plug-in hybride topmodel. Dat is de BMW 545e xDrive Sedan, met een zescilinder-in-lijn benzinemotor en vierwielaandrijving voor maximale energie-efficiëntie en dynamische prestaties. De BMW 545e xDrive is vanaf eind september te bestellen bij de Nederlandse BMW dealer. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht
Lees verder