maandag 14 september 2020

Autofans: Bevestigd: Suzuki Jimny komt terug als tweezitter!

AUTOFANS
Bevestigd: Suzuki Jimny komt terug als tweezitter!
Suzuki heeft aan onze redactie bevestigd dat de Jimny terug naar België komt. De compacte offroader die eerder de plaat poetste wegens zijn relatief hoge CO2-uitstoot komt nu terug naar West-Europa dankzij een achterpoortje in de wetgeving. Want de Jimny, dat is voortaan een lichte vracht met twee zitplaatsen. Al geldt in België een uitzondering op de regel. Hoe kan het ook anders...
Lees verder

BMW 4 Reeks: Hoe configureer jij je neusgat op wielen?
BMW heeft de configurator van de nieuwe generatie 4 Reeks coupé online gezwierd. Je weet wel, die auto met de veelbesproken grille. Hoe stel jij je optimale 4 samen? Schreeuwerig? Of eerder subtiel?
Lees verder

Polestar levert in één klap 30 auto's aan werknemers van Leaseplan België
Hoeveel Polestars 2 er momenteel al rond rijden in België? Alvast meer dan dertig! Want Polestar mocht vandaag maar liefst 30 exemplaren van haar 2 leveren aan werknemers van LeasePlan.
Lees verder

Rijtest: Peugeot 2008 1.5 BlueHDi 100 (2020)
De vorige Peugeot 2008 was een populaire en dynamische jongen. De nieuwe generatie haalt visuele inspiratie van de goed scorende 3008 en 5008, en deelt zijn fundamenten met de nieuwe 208. Ook als elektrische versie. Met de adelbrieven zit het dus al goed. En met de praktijk?
Lees verder

Aston Martin laat je in 't weekend op simulator spelen
"Supercars" is het eerste waar je aan denkt als je Aston Martin zegt. Het tweede is "James Bond". Maar de Britten willen hun merknaam ook elders verzilveren.
Lees verder