vrijdag 18 september 2020

Autofans: BMW 128ti wil klanten van Golf GTI wegkapen

AUTOFANS
BMW 128ti wil klanten van Golf GTI wegkapen
En hij doet dat met - jawel - voorwielaandrijving, een viercilinder en een potentieel lagere prijs dan die van de Volkswagen Golf GTI. Jep, de wereld is officieel doorgedraaid.
Lees verder

Gerucht: Volkswagen gaat Bugatti aan Rimac verkopen
Britse media zegt te weten dat de Volkswagen Group prestigemerk Bugatti gaat verkopen aan het Kroatische Rimac. In ruil zal VW een serieus deel van de aandelen van Rimac in handen krijgen.
Lees verder

Rijtest: BMW X6 M Competition (2020)
Vijftien jaar geleden stond de autosector in rep en roer met de komst van de BMW M5, een powersedan met meer dan 500 pk onder de kap. Anno 2020 schotelt BMW een 625 pk sterke SUV met coupé-allures voor. Zijn ze officieel het paadje kwijt in München met deze X6 M Competition?
Lees verder

Toyota Yaris crasht vijf nieuwe Euro NCAP-sterren bij elkaar
Euro NCAP heeft haar verstrengde eisen voor het eerst uitgeprobeerd en deed dat op een gloednieuwe Yaris. Deze slaagde met glans voor de test. Nieuw is de herwerkte frontale crashtest, die vervangt de oude versie die al sinds 1997 in het programma zat.
Lees verder

Werkloze Walen kunnen rijbewijs gratis halen
In Wallonië zullen werkloze inwoners vanaf 28 september zonder kosten hun rijbewijs kunnen halen. De maatregel past in een relanceplan van de Waalse regering.
Lees verder