woensdag 30 september 2020

Autofans: Maserati Levante Trofeo REVIEW | Ferrari-kracht in een SUV! (2020)

AUTOFANS
Maserati Levante Trofeo REVIEW | Ferrari-kracht in een SUV! (2020)
Videotips Maserati staat aan de vooravond van een modellenoffensief. Toch hoef je daar niet op te wachten, want de Levante Trofeo tikt alle juiste vakjes aan. Een fraai design met een V8 van Ferrari onderin? Ja graag! Maserati staat aan de vooravond van een modellenoffensief. Toch hoef je daar niet op te wachten, want de Levante Trofeo tikt alle juiste vakjes aan. Een fraai design met een V8 van Ferrari onderin? Ja graag! Europese autosegmentatie: SAuto...
Lees verder

Officieel: Audi A3 Sportback ook als plug-in hybride
Audi breidt gestaag het gamma van de A3 uit. Eerst kwamen de grootverkopers, dan eentje in trainingspak, toen kreeg hij ook een g-tron CNG-versie en nu kan je ook een plug-in hybride bestellen.
Lees verder

Hyundai i20 N Line is voorbode op the real thing
Terwijl je dit artikel aan het lezen bent is Hyundai volop bezig met de ontwikkeling van de i20 N, een pretraket die de Ford Fiesta ST in het vizier zal nemen. Kan je echt niet wachten, of heb je de centen niet? Dan kan je vanaf vandaag ook gaan aankloppen bij Het Koreaanse merk voor de i20 N Line. Hetzelfde maar toch niet helemaal.
Lees verder

Officieel: BMW 4 Reeks Cabrio flaneert met stoffen dak (2020)
Na de Coupé en het M-derivaat onthult BMW vandaag een derde variant van haar 4 Reeks. De 4 Reeks Cabrio is klaar om je terug warm te maken voor de zomer. Deze keer met stoffen dakje én uiteraard een polariserende grille.
Lees verder

Rijbewijs met punten en emissievrije bedrijfswagens tegen 2026: België heeft een nieuw regering
Het wonder is geschied, want na zestien maanden is het België eindelijk gelukt om een regering te vormen. Die nieuwe regering heeft uiteraard ook een nieuw regeerakkoord. Wat dit wil zeggen voor de automobilist?
Lees verder