dinsdag 15 september 2020

Autofans: Officieel: Hyundai Tucson is radicaal anders (2020)

AUTOFANS
Officieel: Hyundai Tucson is radicaal anders (2020)
Hyundai viert vandaag de geboorte van de vierde generatie Tucson, als je de iX35 zijsprong meetelt. Naar goede gewoonte lijkt de nieuwe SUV in niks op zijn voorganger.
Lees verder

Brabus Smart Ultimate E kost Tesla Model 3 centen
Een petieterige elektrische schoenendoos met 92 pk en een maximale range van 125 kilometer voor de prijs van een 238 pk sterke Tesla Model 3 met een range van 409 kilometer? Dat klinkt nu niet bepaald als een koopje. Toch vraagt Brabus zo'n 50.000 euro voor de Smart Ultimate E.
Lees verder

Officieel: Jaguar F-Pace facelift ook met plug-in
Jaguar heeft de F-Pace aangescherpt. De eerste SUV van het Britse merk krijgt een verfrissende aanblik en ziet ook onderhuids wat dingen veranderen.
Lees verder

Belg werd deze zomer 85.000 keer geflitst in Frankrijk
De voorbije vakantiemaanden (juli en augustus) reed de Belg in Frankrijk maar liefst 85.000 flitsboetes bij elkaar. Daarmee blijft de Belg de meest geflitste buitenlander in Frankrijk. Dat blijkt alvast uit cijfers die VAB opvroeg bij het Franse ministerie van Binnenlandse zaken
Lees verder

Lumma maakt fluostift van je Land Rover Defender
Lumma heeft besloten dat de strakke Defender te onopvallend is. Ze ontwierpen een bodykit en gaven hem een opvallende tint geel.
Lees verder