donderdag 10 september 2020

Autofans: Officieel: Volkswagen Golf Variant en Alltrack zien het groter (2020)

AUTOFANS
Officieel: Volkswagen Golf Variant en Alltrack zien het groter (2020)
De vijfdeursversie van de Volkswagen Golf mocht als eerste de nieuwe MQB-familie in het C-segment inluiden, maar voor de breakversies was die eer voorbehouden aan de Seat Leon ST en Skoda Octavia Combi. Nu maakt de achtste generatie Golf die achterstand goed met zijn breakversie, de Variant. Die debuteert meteen ook als crossoverversie, de Alltrack.
Lees verder

Jeep slaat brug naar premiumsegment met Grand Wagoneer Concept
De Amerikaanse constructeur Jeep haalt een oude naam van onder het stof: de Wagoneer. Jeep denkt aan een gamma van grote premium-SUV's dat boven de Grand Cherokee komt te staan, en kondigt dat aan met de Grand Wagoneer Concept.
Lees verder

Manhart TR 850: radicale schreeuwlelijkerd op basis van Porsche 911 Turbo S
De Duitse tuner Manhart mag zich dan wel specifiek toespitsen op het verbouwen van BMW's, dat betekent niet dat er geen andere merken de revue passeren. Zo is deze TR 850 hun interpretatie van de Porsche 911 Turbo S.
Lees verder

Land Rover Defender krijgt plug-in versie
Land Rover breidt het motoraanbod van de Defender verder uit. Het nieuwe icoon van het merk krijgt binnenkort ook een versie met laadkabel.
Lees verder

Over simracen en het echte werk, met Sam Dejonghe – RoadTrip #16
Komt deze week over de virtuele podcastvloer: huisvriend Sam Dejonghe. Hij vertelt ons alles over simulatoren, de mentale uitdagingen van een professionele racepiloot én de Audi RS 4.
Lees verder