woensdag 23 september 2020

Autofans: Pagani Huayra BC Roadster tikt nieuw ronderecord op Spa-Francorchamps [video]

AUTOFANS
Pagani Huayra BC Roadster tikt nieuw ronderecord op Spa-Francorchamps [video]
Pagani heeft een nieuw ronderecord beet op het mooiste circuit ter wereld. Met de in beperkte reeks gebouwde Huayra BC Roadster haalde het Italiaanse automerk een nieuw record bij de productiewagens, in het nadeel van de Britse recordhouder.
Lees verder

Nieuwe Opel Mokka en Mokka-e krijgen prijskaartje: vanaf 22.600
Opel heeft vandaag de Mokka en Mokka-e officieel voorgesteld in een online evenement. Daarbij horen ook specificaties en een prijskaartje.
Lees verder

MG HS is eerste plug-in bybride in 't Europese gamma (2020)
MG heeft zich sinds korte tijd weer op de Europese markt genesteld. Vroeger waren ze hier als sportwagenbouwers, tegenwoordig is het merk synoniem voor een prijskraker van een elektrische crossover. Dat model wordt nu aangevuld met een plug-in hybride crossover, de HS.
Lees verder

Officieel: BMW M3 en M4 (2020)
Het werd heet onder de voeten van BMW de afgelopen dagen, want vandaag stellen ze de M3 en M4 voor. Samen, zodat je gewoon van bij het begin kan kiezen welke van beide je het liefst over het circuit wil rijden.
Lees verder

Worden BMW M3 en M4 beter met M Performance onderdelen? Nee, dat worden ze niet
BMW heeft naast de lancering van haar nieuwe M3 en M4 ook de M Performance-catalogus open getrokken. Als je de grille van de nieuwe sportievelingen al té polariserend vindt, dan kijk je best niet naar de achterkant van zo'n M Performance exemplaar...
Lees verder