woensdag 16 september 2020

Autoweek: 'Achterhaalde' kilometerheffing mogelijk niet meer nodig

'Achterhaalde' kilometerheffing mogelijk niet meer nodig
De geplande kilometerheffing hoeven we waarschijnlijk voorlopig nog even niet te verwachten. Dat valt of staat met wat de coronacrisis op de lange termijn doet met de drukte op de weg.
Lees verder

'Belasting over bpm dreigt auto's fors duurder te maken'
Bovag heeft het nieuwe Belastingplan tegen het licht gehouden en daarin een kleine verandering met mogelijk grote gevolgen aangetroffen.
Lees verder

Dít is de Ferrari Portofino M!
Dit is de Ferrari Portofino M, de vernieuwde versie van de Portofino. Dankzij diverse van de Roma afkomstige upgrades is -ie een tandje sportiever!
Lees verder

30 jaar AutoWeek: dit was nummer 38 in 1990
AutoWeek bestaat 30 jaar en daarom blikken we elke week terug op de editie van deze week in 1990. Vanaf vandaag ligt AutoWeek 38 in de winkel met een dubbeltest tussen de Skoda Octavia en Honda Civic en sturen we voor het eerst met de Morgan Plus Four, maar wat stond er precies dertig jaar geleden in AutoWeek 38?
Lees verder

Mansory maakt Porsche Cayenne opvallender
Mansory heeft de laatste generatie van de Porsche Cayenne voorzien van een complete make-over. Het bedrijf is niet onbekend met de Cayenne, want de eerste twee generaties werden ook al onder handen genomen. De immer populaire SUV krijgt nu onder meer een opvallende bodykit, waarbij er gretig gebruik is gemaakt van koolstofvezel.
Lees verder