dinsdag 15 september 2020

Autoweek: Audi A3 Sportback nu ook op aardgas

Audi A3 Sportback nu ook op aardgas
Audi vervolgt zijn aardgas-hoofdstuk door ook een dergelijke aandrijflijn voor de nieuwe A3 Sportback te produceren. Dit is de nieuwe A3 Sportback 30 g-tron.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 38
De nazomer laat deze week volop van zich horen. Hét moment om even lekker weg te dromen in de tuin met een nieuwe AutoWeek dus. Vanaf woensdag ligt nummer 38 alweer in de winkel. Dit vind je daar allemaal in.
Lees verder

Alpina B8 Gran Coupé duikt op rond de Nürburgring
Alpina werkt aan een eigen variant van de BMW 8-serie. De B8, zoals die auto door het leven zal gaan, is nu in levenden lijve gespot.
Lees verder

Geur in nieuwe auto's wordt mogelijk minder sterk
Nieuwe auto's verliezen binnenkort mogelijk hun typische geur in het interieur. Er komt namelijk steeds meer aandacht voor de schadelijke effecten van chemicaliën die worden gebruikt in interieurs. Fabrikanten kunnen in de toekomst door nieuwe regelgeving verder gestimuleerd worden om gebruik te maken van 'uitstootvrije materialen'.
Lees verder

Dacia Sandero Stepway TCe 100 Bi-Fuel - Welkom Duurtest
De Dacia Sandero loopt al mee sinds 2012 en staat op het punt te worden afgelost door een nieuw model. Het is daarmee een vreemde eend in de bijt in onze duurtestgarage, die gewoonlijk wordt bevolkt door de nieuwste modellen. Maar op de valreep heeft Dacia het leveringsprogramma van de Sandero nog eens aangepast; de 100 pk sterke TCe-motor is er nu ook met een af-fabriek LPG-installatie. We tanken dus voor twee kwartjes per liter – wie zegt daar nu nee tegen?
Lees verder