dinsdag 29 september 2020

Autoweek: Chinese M8, maar dan van Trumpchi

Chinese M8, maar dan van Trumpchi
Dít is de speciaal voor China bestemde M8, maar het is helemaal geen BMW. We heten welkom: de vernieuwde Trumpchi M8 van het Chinese concern GAC.
Lees verder

Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180 pk – 2018 – 262.084 km - Klokje Rond
Normaal gesproken leggen we een aanmelding voor Klokje Rond met een auto op diesel met iets meer dan een kwart miljoen kilometer lachend terzijde: "Kom maar terug als-ie op vijf ton staat", roepen we dan. Maar wat is dit? Die kilometerstand op een twee jaar oude auto? Daar willen we toch graag het fijne van weten.
Lees verder

Dít is de Qoros Milestone Concept!
Dít is de bizarre Qoros Milestone Concept, een wel héél hoekige designstudie van de Chinese fabrikant Qoros waarmee het merk een nieuwe designtaal toont.
Lees verder

Buick Electra knalt los!
Dít is de Buick Electra Concept, een elektrische SUV die vooruitblikt op wat Buick wat EV's betreft de komende jaren allemaal gaat uitspoken.
Lees verder

Dacia Sandero én Logan compleet in het nieuw
Zowel de Dacia Sandero als de Logan zijn volledig vernieuwd. De nieuwe rationele Roemenen zijn niet alleen vanbuiten een stuk frisser om te zien, ook onderhuids waait de wind der vernieuwing. De Dacia Sandero en Logan waren namelijk niet eerder zo bij de tijd als nu!
Lees verder