zaterdag 5 september 2020

Autoweek: Citroën ë-Jumper belicht

Citroën ë-Jumper belicht
Na Peugeot laat nu ook Citroën meer weten over zijn nieuwe volledig elektrische bus: de ë-Jumper. Zijn komst werd al lang geleden aangekondigd, maar nu pas voorziet Citroën de wereld van bruikbare informatie.
Lees verder

Porsche Taycan Turbo S vs. Porsche 911 Turbo S vs. Tesla Model S - Dragrace Special
Sinds jaar en dag is de Porsche 911 Turbo S één van de snelste sprinters ter wereld. Maar uit de elektrohoek komt steeds meer dreiging. Natuurlijk  vanuit Tesla, maar ook vanuit eigen huis met de Taycan. In het kader van wetenschappelijk onderzoek gaan we op zoek naar de snelste sprinter van 2020.
Lees verder

'Asfalt op termijn grotere vervuiler dan auto'
Asfalt is volgens schattingen over niet al te lange tijd een grotere milieuvervuiler dan onze auto's, dat hebben Duitse en Amerikaanse onderzoekers aangetoond.
Lees verder

Nissan Juke - Achteruitkijkspiegel
Marco belt vanuit een Nissan Juke met Frank, die net thuis is na een tripje naar Mercedes-Benz HQ. De nieuwe S-klasse is de beste auto ter wereld en de fabriek waar hij wordt gebouwd de modernste fabriek ter wereld, aldus Mercedes. Verder weet Frank inmiddels alles over de Lucid Air, die dan weer nóg beter is. Aldus Lucid. En wat vinden we van de toekomstige Hyundai Tucson?
Lees verder

Back to Basics: Toyota Mirai
Oké, een échte "Back to Basics" is deze Toyota Mirai van € 81.095 misschien niet, maar het is wel interessant om te zien van welke voorzieningen dit vooruitstrevende model voorzien is. Valt er nog wat te kiezen, of zit hij voor de prijs ook echt helemaal vol?
Lees verder