maandag 14 september 2020

Autoweek: De Vluchtstrook: Mercedes-Benz VRC Concept

De Vluchtstrook: Mercedes-Benz VRC Concept
In deze editie van De Vluchtstrook bespreken we niet één, maar vier verschillende auto's. Mercedes introduceerde in 1995 de Vario Research Car (VRC), een concept met vier verschillende carrosserievarianten op één chassis. Het studiemodel was onderdeel van een bredere visie van Das Haus.
Lees verder

Bladveer – Cornelis schetst
De bladveer is niet het meest verfijnde stukje ondersteltechniek en vraagt de nodige ruimte, maar heeft als voordeel dat je het afkunt zonder draagarmen. En doordat de bevestigingspunten een eind uit elkaar zitten wordt de belasting op het chassis gespreid. Dat klinkt ingewikkeld, maar is dat ook zo?
Lees verder

Hyundai voor de doe-het-zelver
Hyundai heeft een wel heel markante creatie gepresenteerd. Het merk heeft namelijk digitaal het doek verwijderd van een heuse zeepkist.
Lees verder

Retro Honda N-One in het nieuw
Een mooie dag voor liefhebbers van kei-cars. Misschien wel de allerleukste van het stel is aan het tweede generatie geholpen. Honda heeft namelijk de eerste foto's van de nieuwe N-One vrijgegeven.
Lees verder

Prijzen nieuwe Audi S3 Sportback en S3 Limousine bekend
AutoWeek heeft als eerste de prijzen van de nieuwe Audi S3 Sportback en S3 Limousine te pakken. Per oktober staan de nieuwe sportversies bij de dealers.
Lees verder