woensdag 23 september 2020

Autoweek: Dít is de vernieuwde Range Rover Velar

Dít is de vernieuwde Range Rover Velar
Land Rover heeft de Range Rover Velar gemoderniseerd. Het design van het exterieur blijft gelijk aan het uitgaande model, maar de Velar is onderhuids en in het interieur behoorlijk opgefrist. In navolging van de Jaguar F-Pace en de Land Rover Defender komt de Range Rover Velar nu ook op de markt als plug-in hybride P400e. De V8 uit de SVAutobiography moet daarentegen het veld ruimen.
Lees verder

Tesla bevestigt komst goedkope EV
Niemand minder dan Tesla-topman Elon Musk bevestigt de komst van een volledig elektrisch model dat zo'n $25.000 moet gaan kosten. Musk deed de aankondiging gisteravond tijdens Battery Day, een evenement waarbij de fabrikant een blik in de toekomst wierp.
Lees verder

Tesla Model S Plaid is nieuwe 1.100 pk sterke topversie
Eind 2021 staat deze Tesla Model S Plaid bij de dealers. Een extreme topversie met drie samen 1.100 pk sterke elektromotoren!
Lees verder

Vernieuwde Kia Stinger nu voor Europa
Kia heeft de Stinger vernieuwd. De gefacelifte Kia Stinger is straks alleen nog met de 366 pk sterke 3.3 T-GDI V6 te krijgen. Per november in Nederland!
Lees verder

Audi R8 Green Hell ter ere van succes op Nürburgring
Audi heeft in de afgelopen jaren behoorlijk wat succes geboekt op de Nürburgring en daar staat het graag bij stil. Het resultaat is deze R8 Green Hell.
Lees verder