donderdag 3 september 2020

Autoweek: Familie Williams verlaat Formule 1 na 43 jaar

Familie Williams verlaat Formule 1 na 43 jaar
Een historische dag in de Formule 1; de familie Williams heeft aangekondigd dat het de banden met haar Formule 1-team na 43 jaar verbreekt. Daarmee komt er een einde aan een tijdperk.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz S-klasse ook als Maybach en AMG
In november wordt naar verluidt de Maybach-versie van de nieuwe Mercedes S-klasse onthuld en vanuit Mercedes-AMG staat er eveneens het nodige vuurwerk op stapel.
Lees verder

Jeep Grand Wagoneer Concept barst los
Wel heel productierijp, deze Jeep Grand Wagoneer Concept! Omstreeks eind volgend jaar op de Amerikaanse markt en daarmee keert een bekende naam terug!
Lees verder

Peugeot 308 GTi 270 - Op de Rollenbank
Dirk Küsters kocht dik twee jaar geleden een Peugeot 308 GTi 'met de kop d'r af'. En het is er niet zomaar een. Het is namelijk niet de standaard-variant met 250 pk maar de extra gepeperde versie met 270 pk. De nieuwprijs van die twee lag bijna 3.000 euro uit elkaar. Eens zien of die duurbetaalde pk's er ook werkelijk in zitten.
Lees verder

Jeep belicht plug-in hybride Wrangler 4xe
Jeep heeft de plug-in hybride versie van de Wrangler gepresenteerd. Net als de stekkerversies van de Renegade en Compass krijgt die plug-in hybride de aanduiding 4xe achter zijn naam. Nu is eindelijk ook bekend waar de aandrijflijn van de Wrangler 4xe uit op is gebouwd.
Lees verder