zaterdag 12 september 2020

Autoweek: 'Is de Taycan een alternatief voor een 911? Ja/nee'

'Is de Taycan een alternatief voor een 911? Ja/nee'
Deze week in in de Uitlaat bespreken Roy en Marco de nieuwe Maserati MC20, de Porsche Taycan als 911 alternatief en de Bugatti Chiron als ming-vaas.
Lees verder

Modeljaarupdate voor Maserati Ghibli, Quattroporte en Levante
Nog een Maserati-bericht? Ja, nóg een Maserati-bericht. Er is nu eenmaal een heleboel nieuws vrijgekomen uit Modena. Zo is het nu duidelijk wat modeljaar 2021 brengt voor de Ghibli, de Quattroporte en de Levante.
Lees verder

Back to basics: Honda Jazz
Eind vorig jaar kwam Honda op de proppen met de nieuwste generatie van de Jazz. Voortaan is de Japanse hatchback alleen nog maar verkrijgbaar met een hybride aandrijflijn. Dit betekent dat de vanafprijs ten opzichte van de vorige generatie behoorlijk is toegenomen, maar het blijkt dat de basisuitvoering lang niet zo 'basis' is als het woord doet vermoeden.
Lees verder

Renault Captur - Achteruitkijkspiegel
Eindelijk komt er weer hard autonieuws los, in een week dat Maserati de MC20 onthult en Lucid Air losgaat met hun elektrische topsedan is er genoeg gespreksvoer voor een aflevering van de Achteruitkijkspiegel. Maar met Nic de Boer en Stéphan Vermeulen als gesprekspartners weet je gewoon dat het ook een nuchtere kant opgaat. Aanleiding voor een praatje over c-segmentstations is de onthulling van de VW Golf Variant. Het type auto mag dan misschien niet mooi zijn, je vindt er wel alles in wat je ...
Lees verder

Special: Audi Quattro jubileumtentoonstelling Autoworld Brussel
Audi's Quattro-vierwielaandrijving blaast dit jaar 40 kaarsjes uit, maar vanwege Corona moesten nagenoeg alle internationaal geplande jubileumvieringen worden afgeblazen. Reden te meer, besloot men bij Autoworld Brussel, om een fraaie thematentoonstelling te organiseren rond het destijds baanbrekende concept dat vanaf 1980 de autowereld een nieuw tijdperk inloodste. Tot en met 7 oktober kun je in het Brusselse Jubelpark een twintigtal Quattro-mijlpalen gaan bekijken die de afgelopen vier ...
Lees verder