vrijdag 11 september 2020

Autoweek: Maserati Folgore: elk model ook als EV

Maserati Folgore: elk model ook als EV
Dat ook Maserati EV's wil gaan voeren, is al even bekend. Tijdens het onthullingsfeestje van de spectaculaire MC20 doet het illustere merk echter uitgebreid uit de doeken hoe het elektrische gamma eruit gaat zien. Ook schijnt men vrij letterlijk een lichtje op de elektrische aandrijflijn, waarvan we zelfs al beelden hebben.
Lees verder

Audi A4 40 TFSI nu ook met Quattro
De Audi A4 Limousine en A4 Avant zijn er nu ook als 40 TFSI met Quattro-aandrijving. AutoWeek heeft alle prijzen van de nieuwe versies!
Lees verder

Kia XCeed 1.6 GDi PHEV – Toyota C-HR 1.8 Hybrid - Dubbeltest
Toyota stond lange tijd alleen met zijn toewijding aan hybridetechniek, maar inmiddels wordt de markt overspoeld door deels elektrisch aangedreven auto's. Door vast te houden aan de stekkerloze vorm blijven de Japanners echter bijzonder, want nagenoeg iedere concurrent zet volledig in op de plug-inhybride. Zo ook Kia, met de nieuwe XCeed PHEV.
Lees verder

Bram Schot van Audi naar Shell en Tomtom
Bram Schot zat als tijdelijke vervanger een tijdje op de hoogste troon bij Audi, maar zet nu een volgende stap in zijn carrière. Tomtom en Shell laten weten dat ze de voormalig-topman in dienst hebben genomen.
Lees verder

Bentley gaat productie ondanks nieuwe modellen niet verhogen
Bentley gaat de jaarlijkse productie niet verhogen, dat zegt topman Adrian Hallmark. In plaats van het huidige verkoopcijfer van rond de 10.000 auto's per jaar te verhogen, wil Bentley de winst per auto laten toenemen.
Lees verder