donderdag 10 september 2020

Autoweek: Nieuwe details Nissan Z Proto

Nieuwe details Nissan Z Proto
Nissan laat nieuwe details zien van de Z Proto, een concrete vooruitblik op een nieuw model voor de Z-familie! Op 16 september wordt de Z Proto onthuld.
Lees verder

Prijs Suzuki Across bekend
Suzuki verraste vriend en vijand door met een eigen versie van de Toyota RAV4 te komen: de Suzuki Across. Aan het eind van deze maand start de levering van die gekopieerde SUV, maar daarvoor moet hij uiteraard wel een Nederlandse vraagprijs hebben. Suzuki maakt die nu bekend.
Lees verder

Nederlandse meerprijs Renault Zoe Cargo bekend
De Renault Zoe Cargo komt ook naar de Nederlandse markt, dat maakt Renault vandaag bekend. Met het ombouwpakket wil het merk bezorgdiensten in steden een alternatief bieden naast de bestaande elektrische bedrijfswagenvloot. Ook bestaande Zoe's kunnen worden omgebouwd naar een Cargo.
Lees verder

Maserati teast Grecale en GranTurismo
Maserati teast twee nieuwkomers: de Grecale en GranTurismo. De GranTursimo wordt volledig elektrisch en verschijnt in 2021 op de weg.
Lees verder

Dodge Charger Hellcat - Op de Rollenbank
We hebben ze in Op de Rollenbank al in vele soorten en maten gehad, maar een Dodge Charger Hellcat zagen we nog nimmer. Zoals de naam al doet vermoeden, is het geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Deze auto heeft een 6,2-liter V8, waarop ter verhoging van de feestvreugde een supercharger is geschroefd. Goed voor 717 pk in de folder. Eens kijken of we die eruit krijgen.
Lees verder