vrijdag 4 september 2020

Autoweek: 'Nieuwe' Peugeot 205 Dimma maakt gehakt van 308 GTI

'Nieuwe' Peugeot 205 Dimma maakt gehakt van 308 GTI
De Peugeot 205 is in de loop der jaren in tal van sportieve uitvoeringen verschenen. De Dimma-behandeling speelde daarin ook een rol. Het huidige Dimma besloot na al de jaren zich opnieuw op de 205 te storten. Het effect is een 205 die grote afstand neemt van het origineel.
Lees verder

Facelift Friday: Toyota Prius Wagon/Prius+
Door al het hybridegeweld van de overige modellen is de Prius steeds meer naar de achtergrond gedrongen. Dat geldt nog sterker voor de ruimere broer van de reguliere Prius, de Prius+. De auto die in Nederland aanvankelijk Toyota Prius Wagon heette, is ook anno 2020 nog gewoon te koop!
Lees verder

Spanjaarden kopen massaal goedkope oude occasions
Volgens nieuwe gegevens is het aantal verkochte auto's van 20 jaar of ouders in Spanje de afgelopen maanden enorm gestegen. Men doet er alles aan om het OV te mijden.
Lees verder

Subsidiepot voor gebruikte EV's nog lang niet leeg
Waar de aanschafsubsidie voor nieuwe BEV's als een gek opgebruikt werd, is het tegenovergestelde het geval bij het potje voor gebruikte elektrische auto's. Dat is nog niet eens voor de helft leeg.
Lees verder

Unieke droomauto: Aston Martin Victor
Evenementen gaan zelden door dit jaar, maar de organisatie van het Concours of Elegance bij het Hampton Court Palace in Londen durfde het aan. Gelukkig maar, want anders hadden we wellicht nooit wat van deze Aston Martin Victor gezien.
Lees verder