donderdag 24 september 2020

Autoweek: Omwonenden niet blij met Duitse Tesla-fabriek

Omwonenden niet blij met Duitse Tesla-fabriek
Omwonenden klagen massaal over de in aanbouw zijnde Tesla Gigafactory in Grünheide, nabij Berlijn. Inmiddels zijn er meer dan 400 bezwaren tegen het project ingediend. Men maakt zich vooral zorgen om de verwachte toename van de verkeersdrukte en de effecten van de fabriek op het milieu.
Lees verder

Volkswagen ID4 - Eerste kennismaking
De elektrische Volkswagen ID.4, het grotere broertje van de ID.3, komt zeker niet als een verrassing. We hebben zelfs al eens met de auto gereden, maar nu mag het laatste restje camouflagemateriaal er echt af.
Lees verder

Dit is de Volkswagen ID4!
Wat aanloop betreft kan de Volkswagen ID3 nog wat leren van z'n grote broer, maar na maanden van teasers, gecamoufleerde exemplaren, pre-drives en schetsen is het nu dan toch tijd voor het hele verhaal: dit is de elektrische Volkswagen ID4!
Lees verder

Opel Corsa als rallykanon
Opel en autosport gaan al decennia hand in hand samen. Van vrijwel elke Corsa verscheen dan ook een heuse rally-versie. De huidige Corsa is al als e-Rally gepresenteerd, maar krijgt nu ook gezelschap van dit rallykanon die mee kan doen aan de Rally4-raceklasse.
Lees verder

Dít is de Ford Puma ST!
Ford breidt het Puma-gamma uit met de Puma ST. Een 200 pk sterke knal-cross-over die optioneel zelfs met een mechanisch sperdifferentieel is te krijgen!
Lees verder