dinsdag 29 september 2020

Autoweek: Prijzen Citroën ë-Jumpy Combi en ë-Spacetourer bekend

Prijzen Citroën ë-Jumpy Combi en ë-Spacetourer bekend
Dit kosten de volledig elektrische Citroën ë-Jumpy en de ë-Spacetourer. Bestellen kan per direct, al volgen de 75 kWh-versies volgend jaar.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 40
In de AutoWeek van deze week loopt het verhalenaanbod weer lekker ver uiteen.
Lees verder

Frankrijk schroeft EV-subsidie terug en CO2-belasting op
In Frankrijk krijgt men de komende jaren steeds minder aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Tegelijkertijd worden de 'boetes' voor CO2-uitstoot juist hoger.
Lees verder

Trump bekijkt elektrische pick-up Lordstown
De Amerikaanse president Donald Trump heeft in de tuin van zijn ambtswoning een blik geworpen op de Endurance, een volledig elektrische pick-up van Lordstown Motors. Trump is behoorlijk complimenteus over het bedrijf en de pick-up. Hij is vooral blij met de werkgelegenheid die Lordstown in het gelijknamige stadje in Ohio creëert.
Lees verder

Seat Leon - Welkom duurtest
De naam Ibiza stamt nog uit het tijdperk dat Seat een zelfstandig Spaans merk was, maar de typeaanduiding Leon is ook alweer dik twintig jaar een begrip. Het Spaanse neefje van de Volkswagen Golf verscheen zo'n zes jaar na de inlijving van het merk bij het Duitse concern. De komst van de compacte middenklasser zorgde ervoor dat Seat steeds serieuzer moest worden genomen. Geldt dat ook voor de vierde generatie? Welkom in de duurtestgarage, Leon!
Lees verder