dinsdag 22 september 2020

Autoweek: Prijzen Jaguar F-Pace P400e plug-in hybride bekend

Prijzen Jaguar F-Pace P400e plug-in hybride bekend
AutoWeek heeft de complete prijslijst van de vernieuwde Jaguar F-Pace. Dus ook de prijzen van de nieuwe F-Pace P400e plug-in hybride!
Lees verder

Musk vreest accutekort door groei Tesla
Elon Musk vreest dat er in 2022 een tekort aan batterijcellen gaat ontstaan als Tesla niet zelf actie onderneemt, dat schrijft de uitgesproken topman op Twitter. Volgens Musk kunnen leveranciers het tempo waarmee Tesla momenteel groeit niet bijbenen. Later vandaag gaat de autofabrikant op 'Battery Day' naar verwachting iets onthullen, maar Musk tempert de verwachtingen en stelt dat de technologie die onthuld gaat worden vooral gericht is op de lange termijn.
Lees verder

Lotus test extreem krachtige elektrische Evija
Lotus werkt aan misschien wel haar belangrijkste auto in decennia: de Evija. De monsterachtig sterke elektrische hypercar is weer eens op z'n staart getrapt tijdens testwerk.
Lees verder

Politie deelt zorg omtrent negeren rode kruizen
De politie deelt de politieke zorgen omtrent automobilisten die rode kruizen boven de snelweg negeren, dat zegt woordvoerder Wendy Gehrmann tegenover AutoWeek in reactie op het idee van CDA-Kamerlid Madeleine van Toorenburg om spijkermatten in te gaan zetten. Volgens de politie moet de nadruk bij de aanpak van dit probleem vooral liggen op bewustwording van de ernstige gevolgen die het negeren van een rood kruis met zich mee kan brengen.
Lees verder

RDW: 'Verdachte diesels Suzuki en Jeep onderzocht'
De RDW zegt bijna klaar te zijn met het onderzoek naar de van 'sjoemelsoftware' verdachte Suzuki Vitara en Jeep Grand Cherokee.
Lees verder