donderdag 17 september 2020

Autoweek: Uitleg: Hoe testen wij het verbruik van PHEV's - Reportage

Uitleg: Hoe testen wij het verbruik van PHEV's - Reportage
De fabrieksopgaves van plug-in hybrides zijn voor een Nederlandse autoconsument net zo nuttig als de vertrektijden van de trein in Swahili. Het klopt misschien wel, maar je hebt er niets aan. We leggen uit waar feiten en realiteit met elkaar botsen en hoe wij het verbruik van onze testauto's meten. We gebruiken daarvoor een dikke Peugeot 3008 met stekker.
Lees verder

Tesla Model 3 verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2021
De Tesla Model 3 is woensdagavond gekroond tot Zakenauto van het Jaar 2021. Tijdens de Driving Business Awards van Automobiel Management noemde de jury dat in meerdere opzichten memorabel. Voor het eerst na ruim drie decennia gaat deze prijs namelijk naar een elektrische auto.
Lees verder

Prijzen voor Audi E-tron S en E-tron S Sportback
De prijs van zowel de Audi E-tron als de E-tron S Sportback is bekend. De elektrische SUV's kosten meer dan een ton, maar zijn wel extreem krachtig.
Lees verder

Vernieuwde BMW 5-serie verlengd
BMW heeft de verlengde 5-serie vernieuwd. Het ruim 13 centimeter langere exemplaar heeft een grotere wielbasis dan de 7-serie!
Lees verder

Europese autoverkopen zakken weer terug
De verkoop van nieuwe auto's in Europa is in augustus iets teruggezakt ten opzichte van juli. Ook vergeleken met vorig jaar valt het lager uit, al mag dat geen verrassing heten.
Lees verder