maandag 14 september 2020

Autoweek: Vijf leuke Maserati-occasions voor ieder budget

Vijf leuke Maserati-occasions voor ieder budget
Maserati heeft het nieuws deze week behoorlijk beheerst met de grootste onthulling van de MC20, de nieuwe supercar van het merk met de drietand. Een Nederlandse prijs is op het moment van schrijven nog niet bekend, maar je kunt er vergif op innemen dat de MC20 lang niet voor iedereen bereikbaar zal zijn. Gelukkig is er een ruim aanbod aan gebruikte drietanden!
Lees verder

Nieuwe Dacia Sandero en Logan vanbinnen te zien
Dacia liet eerder al het exterieur van de nieuwe Sandero en Logan zien. Nu hebben we de eerste foto's van het interieur te pakken!
Lees verder

Alpine gaat meedoen in topklasse Le Mans & WEC
Alpine gaat vanaf volgend jaar op het hoogste niveau meedoen aan het World Endurance Championship, dat maakt het merk vandaag bekend. Het submerk van Renault laat daarmee steeds serieuzer wordende ambities in de autosport zien.
Lees verder

Mazda 6 - 2006 – 476.022 km - Klokje Rond
Dat is mazzel: Brian Brands kon vorig jaar met gesloten beurs de Mazda 6 van zijn vader overnemen. Het is een dikke diesel met al een hele smak kilometers op de klok. De jaren beginnen nu te tellen. Onlangs deed Brian voor het eerst een grote investering in de auto: een nieuw stuurhuis. Nu is de distributieriem aan vervanging toe. Maar is de auto die investering van duizend piek nog wel waard?
Lees verder

Volvo XC90 uitgeroepen tot minst betrouwbare auto
De Volvo XC90 is uitgeroepen tot de minst betrouwbare auto, dat meldt het AD op basis van testresultaten van de Britse consumentenorganisatie WhatCar.
Lees verder