vrijdag 18 september 2020

Autozine: Audi S3 model 2020 nu te bestellen

Audi S3 model 2020 nu te bestellen
Het najaar van 2020 start sportief met de nieuwe Audi S3-modellen die nu te bestellen zijn. De S3 Sportback en Limousine (sedan) danken hun dynamiek aan het samenspel van de 228 kW / 310 pk sterke 2.0 TFSI met S-Tronic transmissie, Quattro vierwielaandrijving en een sportonderstel. Zowel het in- als exterieur laat zich van zijn meest sportieve kant zien, en dat gaat samen met een eigen standaarduitrusting. De Audi S3 Sportback is er vanaf 63.990 euro en de S3 Limousine vanaf 64.280 euro.
Lees verder

Opel start productie vernieuwde Insignia
De productie van Opels vernieuwde vlaggenschip, de Insignia, is officieel van start gegaan in de Opel-fabriek in Russelsheim. Bij de productie van de eerste nieuwe Insignia was niet alleen Opel CEO Michael Lohscheller aanwezig, maar ook eregast Udo Bausch, de burgemeester van Russelsheim. De Insignia voor modeljaar 2020 is per direct bestelbaar als Grand Sport, Sports Tourer en dynamische GSi.
Lees verder

Volvo introduceert Advanced Air Cleaner
Volvo introduceert nieuwe luchtreinigingstechnologie, waardoor inzittenden van een nieuwe Volvo extra schone en gezonde lucht zouden inademen. De nieuwe Advanced Air Cleaner-technologie reinigt op zeer fijn niveau de lucht in de auto, onderweg maar ook al voordat de reis begonnen is.
Lees verder

Hyundai onthult Tucson 2020
Hyundai heeft de compleet nieuwe generatie Tucson onthuld. De volledig nieuwe Hyundai Tucson is leverbaar met zowel verbrandingsmotoren als elektrische aandrijving. De marktintroductie van deze vierde generatie van de Tucson vindt januari 2021 plaats. Snel gevolgd door een plug-in hybride-versie en een sportieve N Line-uitvoering.
Lees verder

Ferrari introduceert Portofino M
Ferrari heeft met de Portofino M de evolutie van zijn 2+ GT spider onthuld. Het nieuwe model werd online gepresenteerd, iets wat in het 70-jarig bestaan van het merk uit Maranello nog niet eerder gebeurde. De Portofino M is de eerste Ferrari die wordt gepresenteerd na de sluiting van de fabriek als gevolg van de COVID-19 crisis. Bij de Portofino M staat de letter M voor Modificata. In Ferrari-terminologie duidt dit op de evolutie die de auto heeft ondergaan om de prestaties naar een hoger niveau te tillen.
Lees verder

Autotest: Opel Vivaro-e
Bij een bedrijfswagen draait alles om de kosten ten opzichte van de functionaliteit. Het is immers deel van het productieproces en dus is de keuze voor een auto even rationeel als die voor iedere andere machine. Toch komt er tegenwoordig een nieuw aspect bij de keuze van bedrijfsmiddelen: milieuvriendelijkheid. Opel stelt dat de Vivaro-e beide kan verenigen: deze elektrisch aangedreven bus zou voordeliger zijn in het gebruik en ook nog eens verantwoord zijn voor het milieu.
Lees verder

Kia prijst de nieuwe Sorento Hybrid
Kia opent de orderboeken voor de gloednieuwe Sorento Hybrid. De grote, geelektrificeerde SUV van Kia is nu te bestellen in vier verschillende uitvoeringen. Hij arriveert eind september 2020 en is er vanaf 45.995 euro. De Sorento Hybrid combineert de sterke 1.6 T-GDi benzinemotor met een lithium-ion polymeeraccu en een elektromotor. De Sorento Hybrid heeft een systeemvermogen van 169kW / 230pk en een maximumkoppel van 350Nm. Hij is standaard gekoppeld aan een zestraps automaat.
Lees verder